• 0546 - 64 2212/ +31639547985
  • Dinsdag tot zaterdag van 9:30 - 17:30
Wij zijn een familie bedrijf dat zich bevind in Vroomshoop, dat ligt in Twente! We hebben een prachtige winkel met een variatie van kleding, woonaccessoires, sieraden en tassen. Je kan gezellig bij ons langs komen in Vroomshoop of shop op online!  
Wat bij ons voorop staat is comfort in een modieus jasje! Veel van onze kleding hebben materialen zoals viscose, linnen, travelkwaliteit en veel stretch materialen. Want je voelt je stukken beter als je kleding lekker zit 😉 Daarbij bieden wij veel exclusieve merken aan voor een leuke prijs. Dit zorgt ervoor dat je voor een leuke prijs en unieke set kan scoren!
Met de kleding van Noord 7 zal je je goed voelen en er fantastisch uitzien!

Esther & Jan - Eigenaren

getrouwd stel nederlands

Esther en Jan zijn de eigenaren van deze winkel! Met veel passie en liefde hebben zij deze winkel geopend in Februari 2019. Jan en Esther hebben hun best gedaan om de winkel een prachtige invulling te geven. Noord 7 bestaat uit een zorgvuldig uitgekozen mix van damesmode, lifestyle en cadeau artikelen. Esther vind bij kleding het super belangrijk dat kleding lekker zit daarom bestaat de modecollectie vooral uit Nederlandse en Scandinavische merken. Dit zorgt ervoor dat de kleding altijd een mooie pasvorm heeft en gemaakt is van een fijne kwaliteit. Jan is gek op de nieuwste trends op het gebied van lifestyle en dit zie je ook aan de inrichting van de winkel. Samen zorgen zij ervoor dat de winkel een gezellige winkel is waar iedereen gezellig langs komt! 

Claudia – Verkoopster

warm vest dames NED

Claudia werkt bij ons sinds maart 2021! Haar favoriete kledingmerken zijn: TQ, NED, Zizo en Maicazz.

 

  

Sterre – Marketing

suede zwart leren jas culotte broek

Sterre werkt bij ons sinds Januari 2021. Haar favoriete kledingmerken zijn: Ivy Beau, Freequent en Elvira.   

Terug naar boven