• 0546 - 64 2212/ +31639547985
  • Dinsdag tot zaterdag van 9:30 - 17:30

Trend alert: lila is terug van weg geweest!

gepost on January 29, 2022

De kleur lila is terug van weg geweest. En dit is maar goed ook want dit is 1 van de weinige pastel kleuren die iedereen staat. Het is een kleur die zachtheid in iedereen naar boven brengt maar ook een stukje mysterie met zich mee brengt. Daarnaast is deze kleur makkelijk te combineren en fleurt het iedere outfit op. Combineer het met een leuke bloemenprint en je bent voorjaar proof!

Veel mensen vinden lila een moeilijk kleur om te dragen maar niets is minder waar! In deze blog zullen wij wat tips geven over het dragen van lila. Vind je het dragen van lichte tinten toch nog wat vroeg in het voorjaar? Combineer lila dan met kleuren zoals grijs, zwart, groen en donkerblauw. Wil je een look die licht en rust uitstraalt? Combineer lila dan met een witte of lichtgrijze kleur. Ben je helemaal gek van de pastel kleuren? Combineer lila dan met andere pastekleuren zoals mintgroen en perzik.

Zo, nu weet je waarom lila een top kleur is. Hier delen we wat outfit inspiratie met deze prachtige kleur! ✨

Lila voor boven

Wil je rustig beginnen met deze trend kleur? Kies dan voor een lila top, vest, trui of jasje. Wanneer je dit kiest kun je het rustig combineren met een jeans, donkere broek of rok. Op deze manier voeg je toch de prachtige pastelkleur toe aan je outfit maar is het niet overheersend. Wil je dat lila er uitspringt in jou outfit? Combineer dan een lila top met een lila blazer! Op de foto wordt dit gecombineerd met een leuke bloemenprint broek. Gaaf toch 😊

lila blazer met lila top lila top bloemenprint pak

 

Lila voor onder

Een lila broek is ook een gaaf artikel om aan je kast toe te voegen. Een lila broek kan je goed combineren met een lichte top om een frisse outfit te creëren. Als je dit te licht vind in je gezicht kan je de broek combineren met een donkere top of een top met print. Voor de mensen die gek zijn van pastelkleuren is lila combineren met een andere pastelkleur ook een top idee! Kortom, de lila broek is een ware eye-catcher die iedere outfit af maakt!

lila broek met bloemenprint blazer

Een lila pak voor de dames!

Een geheel pak in het lila, waarom niet? Wanneer je een lila blazer en een lila broek combineert heb je 70% van je outfit al compleet. Combineer het met een bloemenprint blouse of een top in een basiskleur en je outfit is af. Op deze manier zie je er netjes maar toch vrolijk uit!

lila pak dames

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


Terug naar boven