• 0546 - 64 2212/ +31639547985
  • Dinsdag tot zaterdag van 9:30 - 17:30

How to - stijl een dames blouse met lange mouwen!

gepost on November 17, 2021

Een dames blouse is ook zeker een must-have voor deze winter!

Een blouse is zo handig om in de kast te hebben omdat je er zo veel verschillende outfits mee kan maken!  Een dames blouse met lange mouw is vrijwel met alles te combineren! Draag de blouse onder een spencer, trui, colbert, jasje of gewoon los. Vandaag zullen we en aantal leuke manieren laten zien om een blouse te stijlen.

Witte dames blouse:

Een witte dames blouse Is altijd handig om te hebben! Deze is zo makkelijk te dragen onder een vest, spencer of jasje! Ook mooi te combineren met een mouwloze colbert. 

 

Dames blouse met print:

Een dames blouse met print is ook makkelijk te combineren op meerdere manieren! Ook dit is leuk onder een spencer, jasje, of colbert. Een mooie travel blouse met print is ook ideaal, combineer het met een jeans en je bent good to go!

Dames blouse met printDames blouse met print

Dames blouse met printDames blouse met print

 

Gekleurde dames blouse met lange mouwen:

Of je blouse nou groen, oranje of roze is ook hiermee is een leuke outfit zo bedacht! Een gekleurde blouse is leuk onder een colbert in een egale kleur maar ook super leuk onder een colbert met print. Daarbij is iedere blouse leuk te combineren op een jeans. Laat je inspireren in de volgende foto’s!

Dames blouse met lange mouwenOranje dames blouse, blouse met lange mouwen

Groene dames blouse, dames blouse met lange mouwenBlauwe dames blouse, dames blouse met lange mouwen, dames blouse met print

 

Ga voor een stoere look!

Dit najaar zijn de houthakkers blouses en de leren blouses weer helemaal hip. Een houthakkersblouse is een gave geruite blouse met een oversized model. Deze blouses zijn in meerdere kleuren te krijgen en in een lange blouse lengte zowel als een korte blouse lengte. Voor deze blouses geldt: combineer met een t-shirt of truitje en een egale broek en je bent klaar!

Wij zijn ook helemaal weg van de leren blouses. Deze blouses zijn super makkelijk te combineren en geven je meteen een wauw look! Je kan een leren blouse gewoon gesloten dragen of op een broek met een top eronder!

Leren dames blouseHouthakkersblouse, geruite blouse, oversized blouse

Houthakkersblouse, geruite blouse, oversized blouseLeren dames blouse

 

Je kan bij ons terecht voor Maicazz blouses, NED blouses, Ichi blouses, Freequent blouses en nog veel meer. Daarbij hebben we prachtige witte dames blouses, blauwe dames blouses op juist mooie dames blouses met print. Bekijk onze hele collectie hier!

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


Terug naar boven