• 0546 - 64 2212/ +31639547985
  • Dinsdag tot zaterdag van 9:30 - 17:30

Hoe stijl je een mouwloze blazer?

gepost on January 28, 2022

De mouwloze blazer (ook wel bekend als gilet) is de trend van nu. Deze blazers zijn een variant van de klassieke blazer en geven je outfit een geheel nieuwe look. De blazer is op meerdere manieren te dragen. Draag hem dicht voor een wat chiquere look of draag hem open voor een nonchalante look.

De blazer is stijlvol, comfortabel en makkelijk te combineren. Een echte must-have voor het aankomend seizoen. Shop de mouwloze blazer hier. 

Draag de mouwloze blazer als een casual outfit!

Een zwarte mouwloze blazer is altijd goed. Draag hem lekker casual door hem open te dragen en combineer het met een top of truitje. In de linker foto wordt de blazer open gedragen met een kleurrijke top die de outfit geheel opfleurt. Aan de rechterkant wordt de mouwloze blazer ook casual gedragen maar dan in een stoerdere variant. De mouwloze blazer combineren met een jeans en een trui geeft een casual look met een stoer randje. Welke look is jou favoriet?

mouwloze blazer zwart gilet mouwloze blazer - zwart gilet dames

Ook voor een chique outfit is de mouwloze blazer geschikt!

Een chique outfit is zo gedaan met de mouwloze blazer. Draag de blazer open of dicht met een witte blouse eronder. Combineer het met een mooie pantalon en je bent klaar om te gaan! Ga je voor een casual chique look? Draag de mouwloze blazer dan met een blouse en een mooie jeans. Ook een blouse met print staat  super bij een mouwloze blazer.

mouwloze blazer zwart gilet dames mouwloze blazer zwart gilet dames

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


Terug naar boven