• 0546 - 64 2212/ +31639547985
  • Dinsdag tot zaterdag van 9:30 - 17:30

De mode trends van 2022

gepost on February 11, 2022

Wat de modetrends zijn is altijd weer een verrassing. We hebben al veel dingen gezien zoals: hotpants, lingerie als kleding en kleding van netstof. Dit zijn bijzondere trends die regelrecht van de catwalk afkomen. Maar wat wij altijd zeggen is zorg ervoor dat je kleding draagt waar jij je goed in voelt! Neem de modetrends van de catwalk lekker met een korreltje zout en zoek uit wat jij mooi vind. Wij hebben voor jullie een aantal leuke modetrends uitgezocht die we gaan delen. Dan weet je wat je in de winkels kan verwachten aankomend voorjaar 😉

Luxe loungewear:

We hebben vorig jaar al veel luxe huispakken en loungewear gezien. Deze trend is ontstaan uit de corona crisis omdat iedereen thuis werkt. Corona gaat voorlopig niet weg en deze comfortabele mode trend ook niet! Zie hier een mooi voorbeeld van deze trend!

luxe loungewear dames

Pakken voor vrouwen:

De luxe loungeware komt dus in maar daartegenover staat dat ook pakken helemaal inkomen. Dus als het luxe loungewear niet voor jou bestemd is ben je vast blij met deze trend.  Namelijk pakken voor dames komen weer helemaal in! Of dit nou een zakelijk pak is of een casual pak in een vrolijke kleur, we gaan het allemaal dit jaar weer zien!

 

lila dames pak wit dame pak dames pak bloemen

 Wijde broeken en jeans:

Deze trend gaan we dit voorjaar ook veel zien. Afgelopen jaren hebben we veel flared broeken gezien en dit blijft ook nog even. Maar dit voorjaar gaan we ook veel wijde jeans, straight fit en boyfriend jeans. Ook de broeken zullen veel wijde broeken en straight broeken zijn!

wijde dames broek dames wijde broek met bloemen print

dames wijde pantalon dames blazer ruit dames jeansa
Dit was ons voorproefje voor de modetrends van het voorjaar 2022! Welke van deze trend zijn jullie fan van? Laat het ons weten inde comments :) 
Shop al de artikelen online op onze website! 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


Terug naar boven